Vloerisolatie

Heb je last van koude voeten? Met het isoleren van je vloer is dit verleden tijd. Vloerisolatie verhoogt namelijk het wooncomfort enorm, daarnaast zorgt het ook nog eens voor een lager energierekening. Nog een groot voordeel is dat het optrekkend vocht tegen gaat. Wanneer je het ook nog eens in combinatie met bodemisolatie laat uitvoeren profiteer je maximaal van de voordelen zoals;

Vloerisolatie
  • gaat schimmel tegen
  • gaat optrekkend vocht tegen
  • geen koude voeten meer
  • lager energierekening
  • beter energielabel
  • recht op subsidie (2 isolatiemaatregelen)

Je kunt je vloer op meerdere manieren isoleren. De beste methode is toch wel om dit van onderaf te doen. Hiervoor moet de isolatiespecialist wel onder de vloer kunnen komen. Wil jij weten op welke manier jouw vloer het beste te isoleren is? Tijdens een vrijblijvend advies gesprek wordt alles duidelijk.

Vraag vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek aan met een isolatiespecialist.

Kosten vloerisolatie

Ben je nieuwsgierig naar de kosten voor het isoleren van je vloer? Vraag dan eens een vrijblijvend adviesgesprek aan met een isolatiespecialist uit de regio. Er wordt dan bekeken welke manier van vloerisolatie het meest geschikt.

De isolatiespecialist maakt dan ook gelijk een offerte voor je op en bespreekt de mogelijkheden met je tot het verkrijgen van subsidie. Je weet na het gesprek dus precies waar je aan toe bent.

Subsidie vloerisolatie

Wanneer je besluit om twee isolatiemaatregelen te laten uitvoeren, dan heb je ook nog eens recht op subsidie van de overheid. Een vloer isoleren is al mogelijk vanaf 25 euro per m2. Als je hier de subsidie van 5 euro per m2 nog eens vanaf haalt kom je uiteindelijk nog maar op 20 euro per m2 uit voor het isoleren van de vloer.

Terugverdientijd vloerisolatie

De terugverdientijd van vloerisolatie ligt wat hoger dan bij andere vormen van isolatie, namelijk op ongeveer 7 jaar. Dit komt omdat de besparing minder is dan bijvoorbeeld spouwmuur- of dakisolatie. Vloerisolatie wordt daarom ook in 90% gedaan om het wooncomfort te verhogen, daar is vloerisolatie de beste oplossing voor!